Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Rájöttem, hogy a nővérem...

Anina222 kérdése:

Rájöttem, hogy a nővérem füves cigit szív. Szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés
Kicsit váratlanul ért a dolog, mert nem ilyennek ismertem a tesóm (15/L).. Először csak bulizott, aztán piált (elég rendesen), majd cigizett és most fű.. Nem tudom mi jön ezután! (szülők persze nem tudnak ezekről, csak a buliról) Tanácstalan vagyok.. (14/L)

2012. aug. 25. 22:28
1 2
 11/19 anonim válasza:
100%
Elhanyagolja a sulit? Ha igen avatkozz közbe! Ha nem csak akkor ha függő, mert sokan csak alkalmi fogyasztók és ha nem komoly akkor inkább ne csinálj semmit! Úgyis kinövi.
2012. aug. 31. 10:35
 12/19 A kérdező kommentje:
Nem.. a sulit nem hanyagolja el..
2012. aug. 31. 15:52
 13/19 anonim ***** válasza:
Honnan van rá pénze? Mert az is necces kérdés lehet.
2012. szept. 4. 19:50
 14/19 A kérdező kommentje:
Hát valamennyi saját pénze van (amit szülinapra, névnapra, ballagásra stb. kapott) Ahogy az üzeneteikből olvastam 2000ft 1gramm.. nem olcsó.. de barátnője is vesz meg szerintem a többi haverja közül is van aki füvezik..
2012. szept. 5. 15:44
 15/19 an00nym ***** válasza:
100%
2500 inkább, és 1g, 4-5alkalomra bőven elég, olcsóbban jön ki mintha elmegy kocsmázni, ráadásul egészségesebb is... ettől függetlenül ilyen korban egyiket sem kéne csinálni...
2012. szept. 5. 15:51
 16/19 mr.brown ***** válasza:
100%

Ezt úgy bírom amikor a füvet a heroinnal tévesztik össze.

Persze ilyen korban nem egészséges füvet szívni, de mondjuk attól, hogy füvet szív miért hanyagolná el a sulit. Nem értem az összefüggést. Inkább a társaság miatt hanyagolhatja el a tanulást. De ismerek olyan embert aki "függő" és még is 4-es 5-ös tanuló.

Szerintem a nővérednek magától kell rájönnie, hogy ez nem kell neki. Szerintem ne mondd el a szüleinek, mert azután semmit sem fog megosztani veled és egy lepkefingnyit se fog megbízni benned.

2012. szept. 9. 20:01
 17/19 anonim válasza:
64%
A kérdésedben úgyírtad le a füvet mintha az lenne a legrosszabb! lhete hogy furán hangzik ha eddig még nemhallotál róla de a fű a kávénnál is egézségesebb csak soka tévhit róla és ezért itélik annyira el a füvet! Amíg füvet szív a nővéred az még a jobbik eset a nagyobb gond a cigi alkohol és a rossz társaság ezt nehadd ezzel csak elrontja magát! Nemtudom, hogy milyen viszonyba vagytok, de beszélgess el vele hátha hatással tudsz rá lenni!
2012. okt. 21. 16:10
 18/19 A kérdező kommentje:

hát nem sűrűn beszélünk, pedig egy lakásban lakunk..egy nap maximum 2mondat..az én szavam felé nem hajlik..

és nem keverem össze a heroinnal.......

és azt is tudom hogy nem okoz fizikai függőséget...de azért nem a legtermészetesebb dolog ennyi idősen.. (szerintem)

2012. dec. 22. 20:59
 19/19 nckf,hskfhuelaksfd ***** válasza:
100%
Igen, nyílván nem kéne 15 évesen füvezni. De ettől függetlenül ne mondd el a szüleidnek, én a helyedben úgy tennék, mintha nem is tudnék róla. Ilyen társasága van, de mivel még csak 15 éves, előbb utóbb rá fog jönni, hogy mi az amire szüksége van, és mi az amire nincs. Egyébként meg szerintem nincs baj a fűvel, csak azok az emberek, akik még nem próbálták csak annyit tudnak róla, amiket utána olvasnak, vagy az iskolában elmondják hogy jaj az nagyon rossz, ne csináld. Pedig nem az.
2012. dec. 29. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!