Fokhagymatabletta és magas vérnyomás? Van még valaki, akivel ez történt?
Vettem kb 3 hete fokhagymatablettát, mert 140/90-es vérnyomásokat mértem. Elkezdtem szedni, 2x2 db-ot. Még aznap 150/90-re felment a vérnyomásom, de gondoltam valami mástól lehet.. Szedtem kb 4 napig, végig ilyen magasat mértem. Abbahagytam, még mindig úgy gondoltam, hogy mástól lehet.
Tegnapelőtt elkezdtem újra szedni, most megint 150-160-at mérek. Nyugalmi állapotban 150, de amint felállok, még jobban felmegy!
Szóval tuti a fokhagymatablettától van, de pont, hogy vérnyomáscsökkentőnek kéne lennie.. :S
Az ok annyi, hogy túlsúlyos vagyok, de nem ez volt a kérdés.
Hanem az, hogy miért emelkedik a vérnyomásom, mikor csökkentenie kéne! Vagy hogy történt-e már valakivel ilyen.
De mondjuk az orvos körberöhögött, hogy 140-es vérnyomással megyek hozzá.
Sok gyógynövényt, kapszulát, teát, gombát stb. eladnak hogy mindenre jó. Aztán ha használjuk ilyen-olyan bajunkra, rájövünk hogy talán mégsem.
Anyám magasvérnyomásos, kipróbálta már rá a fokhagyma kapszulát, fagyöngy teát, dióolajat és még a jó ég tudja mit nem. Szerencsére ma már szedi a gyógyszereit.
Lágy szi, olvasd el figyelmesen az 1. választ. Ami abban nincs benne, arra csak orvos adhat választ, vizsgálat alapján. 140-es vérnyomásra még nem szokás gyógyszert szedni, ezért a fokhagyma-kapszulának sincs semmi értelme. Nem a kapszulától ment fel a vérnyomásod, annak valami más, elsősorban idegi oka van. Lehet, hogy csak túlparázod a 140-et és ettől vagy ideges és ezért megy fel a vérnyomásod.
Nem kell minden hülye reklámnak bedőlni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!