Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi a megoldás erre a bőrbetegs...

Mi a megoldás erre a bőrbetegségre? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Már jó pár éve lichen ruber planus-sal küzdök.Az összes bokámon van. Minden orvost körbejártam a városban körzetitől kezdve maszek bőrgyógyászig. A fővárosban is voltam, de ott se jutottak többre. Végül már nem jártam semelyik orvoshoz,mert össze-vissza diagnosztizáltak és némelyik kezeléstől csak csúnyább lett. Egyszer édesanyám olvasott egy könyvben a ragadós galaj teáról, azzal borogattam/borogatom másfél éve. Tavaly úgy tűnt ettől elmúlik és az egyik bokámról valóban el is múlt, de a többi még mindig nem akarja az igazat. Már egy kicsi felterjedt a jobb lábszáramra is. Ez igazán nyáron zavar. Reggelente öltözéskor a sírógörcs kerülget, hogy nem vehetek fel papucsot és rövid nadrágot. Mit kéne tennem?
2012. aug. 24. 12:52
 1/4 poiu ***** válasza:
Kellemetlen. Az autoimmunbetegségeddel tudnak valamit csinálni? Delagilt próbáltál?
2012. aug. 24. 13:49
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem igazán kezdenek vele semmit. Delagiltet pedig nem próbáltam még. A fényterápiás kezelést fontolgatom mostanában.
2012. aug. 24. 14:44
 3/4 poiu ***** válasza:
Delagil sokaknak enyhíti a tüneteket. Most már a magyar orvosok zöme is tud erről. Pár hetes próba nem árthat.
2012. aug. 25. 07:38
 4/4 A kérdező kommentje:
Erről meg azt olvastam, hogy a látásnak nem tesz jót én pedig szemüveges vagyok. De nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
2012. aug. 25. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!