Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit vizsálnak egészségügyi...

Mit vizsálnak egészségügyi vizsgálaton?

Figyelt kérdés

Heello!most kezdek/kezdenék egy műkörömépítő tanfolyamot..csak hát elküldtek egészségügyi vizsgára!

Most éppen kint van a karomon az ekcéma és nem tudom,h takarhatnám el..főleg így 40fokban..

szóval a lényeg,h mit fognak vizsgálni?átnézik a bőrömet is?

2009. júl. 25. 02:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Többek közt pont ezt is, hogy ne legyen rajtad ekcéma, ami fertőzhet is, ezzel sorra megfertőznéd a vendégeidet...
2009. júl. 25. 02:23
 2/5 A kérdező kommentje:

nagyon nagy tévedésben vagy!!

Hogy az ekcéma az nem fertőző az pont olyan biztos,h te élsz...

Ne haragudj,de ha valamit nem tudsz akkor ne írj inkánn semmit!!

Felvilágosítalak...

Az atópiás ekcémában szenvedők immunrendszerének allergiára hajlamos része fokozottan működik, míg a kórokozókkal szembeni védekező rendszere csökkent aktivitást mutat. Emiatt az allergizáló anyagokra könnyebben alakul ki allergiás reakció, mint az egészségeseknél. Ugyanakkor a környezeti baktériumokkal, vírusokkal szemben kismértékben csökken a védekezés.

A negatív lelki tényezők, a stresszhelyzetek ronthatják a beteg állapotát.

A betegség NEM fertőző, de kezelni nehéz és gyakran kiújul.

2009. júl. 25. 04:13
 3/5 anonim ***** válasza:

igen az ekcéma tényleg NEM fertőző, mivel az ekcéma autoimmun betegség, tehát az immunrendszer a saját alkotóit pusztitja. tehát nem fertőző. ha nem értessz hozzá sztem inkább ne irj.

egyébként a kérdésre válaszolva, én ugy tudom hogy van börgyógyászai vizsgálat, de mivel h az ekcéma nem fertőző, igy nem hiszem hogy emiatt lenne valami probléma.

2009. júl. 25. 10:05
 4/5 anonim ***** válasza:

ápold rendesen a bőröd, és kend a szteroid és immunmoduláns krémeket

2. voltam

2009. júl. 25. 10:08
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2009. júl. 25. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!