Ez a szer teljessen legális londonban.. Ilyen barna izé amit cigibe tekert és elkezdett tőle hallucinálni, meg lelassult, meg a szeme is bevörösödött.. Nem tudom mi lehet ez, de szerintem elég sűrün hasznalja.. Nem szeretnem, hogy baja legyen, de mar felnőtt nagyon nem is szólhatok bele de akkor is.. Féltem.. :/
Így, hogy konkrét szert nem írtál, nehéz megmondani.
Attól, hogy legális, még okozhat károsodást.
2012. aug. 24. 02:12
2/8 anonim válasza:
A drogozásból csak a baj származik,jót ne várj.Ne haragudj,de nem túl nagy jövő elé néz az,aki elkezd egyszer drogozni és nem áll le!
2012. aug. 24. 03:04
3/8 anonim válasza:
Kedves 2., te össze-vissza beszélsz...
2012. aug. 24. 04:25
4/8 anonim válasza:
Bocsánat, rossz kérdéshez írtam ezt a választ!
2012. aug. 24. 04:26
5/8 mr.brown válasza:
Amit írsz az hasis vagy egyéb kenderszármazék. Az olyan mint ha füvet szívna. Nem lehet sok baja rövidtávon.
2012. szept. 9. 20:06
6/8 an00nym válasza:
sajnos nem nagyon tudok érdemben válaszolni, tekintve hogy nem ismerem az adott szert
a leírt jellemzők alapján mr. brown válasza helyes lehet, de szinte semmilyen kenderszármazék nem legaláis Londoban, tehát vagy valamilyen szintetikus cannabinoidokkal kezelt műhasist, egy pillanatnyilag betiltatlan designer drogot használ, ami veszélyes bár valószínütlen,
vagy pedig egy Londonban működő Cannabis Social Klub tagja és valódi hasist használ, egy ilyen klubba való felvételhez vagy olyan betegséggel kell rendelkezni amire a kender jelent gyógymódot vagy néhány vizsgálat elvégzésével, hogy kiderítsék nem lehet-e belőle egészségügyi problémája---->ezért ha a 2. eshetőség áll fent semmi baja nem lehet belőle és valószinüleg ért is hozzá
2012. szept. 9. 23:02
7/8 A kérdező kommentje:
Nem, ő csak szórakozásból használja.. egy kis boltban vette a Westfild melletti kisebb plázában egy nagyon kicsi boltban ahol mindenféle füstölőt meg ilyeneket is árultak..
De nem igazán tudom, de szerintem elég sűrűn használja..
2012. szept. 9. 23:13
8/8 mr.brown válasza:
Akkor viszont az lehet amit An00onym írt. Ha boltba vette akkor ilyen szintetikus fű lehet, de senki se tudja megmondani mi van benne. Itthon is árulták a boltokban szobaillatosító néven, de aztán nagy botrányok lettek belőle. Jobban tenné, ha nem ilyen szintetikus szarokat szívná, mert senki nem tudja megmondani milyen káros hatása van. Vagy ha annyira beszeretne tépni akkor már inkább füvet szívjon, de azt se renderesen. Ha nagyon nagy füves akkor javaslom neki, hogy menjen be egy seed shopba és vegyen pár magot amit már előre kiválasztott, hogy milyet akar szívni és kezdjen el ültetni majd tavasszal. Ugyanis ott legális magot venni ahogy Ausztriában is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!