Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Titeket nem idegesít ez a sok...

Titeket nem idegesít ez a sok dagadt disznó a strandon, aki nem egészségügyi okok miatt híztak fel, és ők csúfolnak ki embereket milyen vékonyak?

Figyelt kérdés
Engem kifejezetten, azok akik saját maguknak köszönhetik elhízásukat, s elképesztően szépnek gondolják a magukat.. Na meg mindenkit lenéznek.
2009. júl. 24. 22:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
85%
A kivizsgálás jó ötlet, akkor tudja, hogy miért kövér, de attól még nem lesz vékonyabb és nem segit rajta sokat. Látszik, hogy fogalmad sincs ilyesmiröl.
2009. júl. 24. 23:28
 12/14 anonim válasza:
84%

Kedves válaszolók nem értettétek meg a kérdést.De amilyen hülye maga a kérdező sem, de én tudom miről beszél, ugyanis nekem is volt már hasonló esetem csak kicsit más.

Egy kosármeccsen voltunk, és a játékosok mind mind nagyon ügyesek voltak.Minden beleadtak.És akkor mi történt?Oldalról egy alkoholista 250 kgamos debil kretén állat orbiál hogy miért vagy ien sz4r fussál már gyorsabban.Ne hagyd ki te ... .A kedves kérdező úgy gondolom erre probált utalni csak a csekély kifejezőképességei visszatartották.És igen én is utálom az ilyen f4szszopókat.

2010. júl. 18. 14:03
 13/14 anonim ***** válasza:
61%

Te is lenézhetsz mindenkit...

Amúgy ha ők így érzik jól magukat akkor minek változnának meg? te meg vagy olyan hülye hogy az ő hülyeségükön idegesíted magad. Már bocs.

És utólag: Mindneki normális, csak nincs egyforma ember, mindnekinek más az ízlése és a másiké nem tetszik nekünk. pedig ő is ugyan így van...

2010. aug. 30. 20:32
 14/14 anonim ***** válasza:
51%

Kover vagyok, nem gondolom magamat szepnek. Masokat nem kilo alapjan itelek. Van jo es rossz kover, ahogy sovanyban is, nem ilyen alapjan fogok kepet alkotni valakirol.

DE

Ne akard mar megmondani, hogy ki menjen strandra es ki nem!

Pl. en gyorsetterembe nem jarok, teljesen bio eletmodot elek es eleg komoly egeszsegugyi problemam van. Gratulalok az eloiteleteidhez! Soha eszembe nem jutott vekony, atlagos vagy akarmilyen testalkatu, magassagu, szinu stb emberek kigunyolasa, kicsufolasa. Egy dolgot viszont tudok. Az olyan emberek, mint te jobban teszik, ha otthon maradnak az eloiteleteikkel egyutt. Epits magadnak uszomedencet, ha zavar mas puszta jelenlete egy nyilvanos helyen! Epp te vagy az, aki mindenkit lenezel, nezd meg, hogy hogy beszelsz masokrol. Szegyeld magad!

2011. jún. 29. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!