Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi bajom van? Hogy múlhatna...

Mi bajom van? Hogy múlhatna el mihamarabb?

Figyelt kérdés

sziasztok! két napja voltam matek korepen külön tanárral és már akkor éreztem( ez reggel volt) hogy megfájdult alul a hasam (mint amikor ki kell menni, vagy hasmenés, és az az érzés h fingasz de nem fingasz) és nagyon szar volt már ott is szorongtam. Másnap reggel volt hasmenésem napközben félig széklet-hasmenés. Ma reggel 2× volt hasmenésem és fájt is a hasam, és még most is picit 'furin érzem' alul a hasam. Ittam 2 pohár szénsavas ásványvizet és egy pohár kalciumot is..mégis úgy érzem hogy ki van száradva a szám. Anya szerint meleg is van vmi rosszat ehettem és majd kimegy, de félek hogy bajom van.. széntabletta segít? holnap reggel is megyek korepre, és írtó gáz lenne ha ott jönne rám..:( vagy inkább mondjuk le a korepet?

17L

2012. aug. 23. 11:18
 1/3 A kérdező kommentje:
amúgy kb ugyanazt ettem mint a többiek a családban.. ma reggel eddig semmit se mertem enni
2012. aug. 23. 11:19
 2/3 A kérdező kommentje:
+ étvágyam az van
2012. aug. 23. 11:19
 3/3 poiu ***** válasza:
Bármi lehet, pl. influenza is. Diétázz pár napig (pl. főtt krumpli), szedd a széntablettát és igyál sokat (csapvizet vagy híg teát).
2012. aug. 25. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!