Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Gerincsérv gyógyítható? Többi...

Gerincsérv gyógyítható? Többi lent.

Figyelt kérdés
...tudom, hogy műteni kellene. de valami másra gondoltam. már mindent kipróbáltam szinte, de semmi! legalább a fájdalom enyhülne. 1 percnél többet nem tudok állni, vagy sétálni. ráadásul, mióta kamionozok ( mert ülve nem fáj a gerincem ) , előjött a nyakamba is... ver az isten?

2012. aug. 22. 06:26
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Denevérpadot és gerinctornát próbáltad? A kamionba pedig ha még nem vettél, vegyél egy gerinctámaszt. Van az a szint, amikor még gyógyul, de ez mindig időszakos, bármikor fájhat újra. Nem szabad cipelni, emelni súlyt és ugrálni. Hason fekve emelgesd a kinyújtott karokat, lábakat. utána ugyanezt négykézlábra állva. ezek a leghasznosabb gyakorlatok. Ha TV-t nézel, olvasol, azt csak hason fekve tedd, semmiképpen ülve! Fontos lehet még a csináltatott talpbetét. Nekem évek óta van gerincsérv, de már egész jól elvagyok vele.
2012. aug. 22. 06:36
 2/5 anonim válasza:
Jó hírem van!! A gerincsérv gyógyítható! Nekem súlyos gerincsérvem volt. Találtam egy szakembert, aki kihozott belőle műtét nélkül. De az én esetem nem egyedi. A sérvesek 95 %-a meggyógyulhatna műtét nélkül is. Persze vannak esetek amikor tényleg elkerülhetetlen a műtét. De a gyógyulásért meg kell dolgozni. Esetleg nézz körül a www.gerincportal.hu oldalon.
2012. aug. 29. 15:21
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia!Esetleg gyógynövényekkel is tudnál javítani az állapotodon.Ezen a linken találsz egy youtubeos interjút: http://www.youtube.com/watch?v=JMp2OF7hUUQ&feature=related .Ha a további részletek érdekelnek, akkor keress meg, szívesen segítek.
2012. szept. 20. 16:33
 4/5 A kérdező kommentje:
tudnátok ajánlani hatásos fájdalomcsillapítót?
2014. júl. 12. 19:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha meg itt vagy? Hol az a stakember? Suegosen szuksegem lenne ra! Aki meggyogyitotta a gerincservedet!
2022. jún. 15. 08:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!