Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Valami tipp, hogy miért...

Valami tipp, hogy miért szőrösödöm?

Figyelt kérdés

21 éves lány vagyok. Kb. 3 hete vettem észre magamon, hogy hosszabbak lettek a szőrszálaim a karomon. A hasamon, a mellemen, a combomon is elkezdett szőr nőni, de nem tudom, miért...

Gondolkodtam rajt, hogy kérek beutalót vérvételhez.

Van valami ötletetek, hogy miért kezdtem el szőrösödni? Esetleg veletek is előfordult már ilyen?

Köszönöm a válaszokat!

2012. aug. 21. 21:07
 1/9 anonim ***** válasza:
Hormonális oka lehet, endokrinológiára kérj beutalót, ne sima vérvételre menj, mert azzal nem érsz semmit. De ha mostanában kezdtél el szedni valamit, akkor annak olvasd el a betegtájékoztatóját.
2012. aug. 21. 21:11
 2/9 anonim ***** válasza:
Hormonháztartásod rendben van? :) Valami gyógyszert(fogamzásgátló)szedsz?
2012. aug. 21. 21:12
 3/9 A kérdező kommentje:
Multivitaminon kívül semmit nem szedek. Azaz...1 hónapig szedtem egy Seligon nevű méregtelenítő kapszulát, volt, hogy ginkgo bilobát és liget szépe kapszulát is szedtem.
2012. aug. 21. 22:02
 4/9 anonim ***** válasza:
Azoktól nem lehet ilyen gondod. A menstruációd, közérzeted rendben van? Nem szoktál nagyon fáradt lenni, nincsenek súlyproblémáid?
2012. aug. 21. 22:03
 5/9 A kérdező kommentje:

Nemrég fogytam pár kg-t, most már elértem az álomsúlyt, elégedett vagyok. (157 cm, 48 kg) De arra is gondoltam, hogy ez zavarhatott be, nem tudom...

A mensimmel nincs gond, épp tegnap jött meg.

2012. aug. 21. 22:09
 6/9 A kérdező kommentje:

Tévedtem, mégsem jött meg... Pedig azt hittem, de ez is csak ilyen pecsételő féleség...2 hete is ez volt, akkor is azt hittem, megjött, de nem...

Fáradékony is vagyok, gyengének érzem magam.

Eszem rendesen, de mégis fogyok. :(

2012. aug. 22. 21:33
 7/9 anonim ***** válasza:
Ez hormonális lesz, mint írtam kérj háziorvostól beutalót endokrinológiára, általában beletelik pár hónapba mire kapsz időpontot... Vagy menj magánorvoshoz esetleg ha van rá keret. És javaslom, hogy ne nagyon bújd annyira ezzel kapcsolatban a netet, mert totál be szokták ijeszteni az embert, mikor rengetegen élnek ilyen problémákkal, és már egész jól kezelhetők. Szóval csak nyugi.
2012. aug. 22. 21:47
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ, orvoshoz fordulok minél előbb!
2012. aug. 22. 21:50
 9/9 A kérdező kommentje:

Bejelentkeztem orvoshoz.

Erre pár napra megjött a menzeszem.

A szőrösödés viszont még mindig fenn áll... Nem értem, mi van velem.

2012. okt. 8. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!