Melyik a legritkább vércsoport?
Figyelt kérdés
A / B gondolom hogy nem az, AB kérdéses, és a 0ás. nekem 0rh- van ez ritkának számít?2012. aug. 21. 14:22
1/8 anonim válasza:
Magyarországon a 0-ás a leggyakoribb.
Úgy emlékszem az A a legritkább.
2/8 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy a világon összességében a 0-ás a legritkább.
3/8 anonim válasza:
4/8 anonim válasza:
a bkgl a legritkább! Kb 4millió évente egy mutáns egyedben van... A reptoidok és a hangok szerint!
5/8 anonim válasza:
AB RH negatív vagyok, úgy tudom ez a legritkább.
6/8 anonim válasza:
nekem ABrh-, és anyumnak is; anya mondta, hogy neki adnia kéne vért, mert elég ritka a vércsoportunk (gondolom neki meg az orvos mondta).
7/8 anonim válasza:
Akkor most közlöm veletek hogy a nullás vércsoport a legritkább a világon! Itt Magyarországon a nullás közül is a 0 Rh negatív a legritkább hogy miért? mert a Rh- európában ritka itt inkább a pozitív fordul elő többet így hát aki 0 Rh negatív az minden adandó alkalommal menjen el vért adni ha teheti
8/8 anonim válasza:
Wikipédián azt írja, hogy az ABrh negatív a legritkább, a 0-s pedig elég gyakori
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!