Ittatok már esővizet? Hogyan tisztítottátok? Lett valami hatása?
Figyelt kérdés
Felénk undorító a víz. Senki nem issza, agyonklórozott, büdös ,,kemény,, koszos, undorító... Mosakodni is utálok benne. Több problémám is van az egészségemmel, már én is elhiszem, hogy a víz is közrejátszik. Egyik szomszédunk is állítja, hogy a veseproblémái ettől lettek. Néztem víztisztító készülékeket, de a hajam égnek állt az áraiktól, ásványvízből, pedig a legolcsóbbat tudjuk megvenni, amit már ,,unok,, Itt olvastam neten, hogy a legjobb desztilált vizet inni, és legolcsóbban ,,előállítani,, az esőből lehet. Felforralni és utána lehűteni, de én még így sem merem kipróbálni.2009. júl. 23. 20:54
1/5 anonim válasza:
Fürdésre esővizet tisztítani, meginni meg ásványvizet. Az úgy talán jó.
2/5 anonim válasza:
nekünk van víztisztítónk, megéri, ruházz be
de ha unod a vizet, akk minek akarsz desztillált VIZET inni? vegyél narancslevet
3/5 anonim válasza:
Környezetismeret óra?
Az esővíz nem jó szomjoltásra. Arra ásványvíz kell,vagyis a földből nyert víz, amiben oldva vannak ásványi anyagok.
A városi esővíz szennyezett, egészen a savasságig.
Kútról kellene hordanod. Nincs felétek artézi kút?
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ. Nincs artézi kút felénk. Úgy értettem, hogy unom a vízivást, hogy azt a vizet tényleg nem lehet meginni, ezért ásványvizet szoktunk venni, de abból a legolcsóbbra telik, és annak tudjátok van valamilyen fura íze, és így állandóan ezt inni... inkább nem is iszok. Az iskola mellett amit tudok diákmunkával keresni, azt kénytelen vagyok arra költeni, úgyhogy egy víztisztító készüléket beszereznem most még lehetetlen :(
2009. júl. 24. 10:11
5/5 anonim válasza:
Pedig az első amire fordítsd a pénzed, az az ivás, a víz, mertha nem iszol eleged, a veséd látja kárát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!