Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Már egy hete fáj a fejem fél...

Már egy hete fáj a fejem fél oldalt, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A bal halántékomnál fáj a fejem egy hete már, eleinte fáradtságérzet is kísérte, és a bal szememben is kicsit furcsa érzés van. Valamint valahogy a torkomban is így az elmúlt pár napban, segítsetek, mi lehet ez???? 16 éves vagyok. Már itt sírdogálok mert fogalmam sincs mi bajom van, olvasom hogy migrén de az csak pár napig tart, voltam orvosnál is ő pedig adott egy fájdalomcsillapítót (flactor rapid) ami nem segített.

2012. aug. 19. 19:55
 1/4 anonim ***** válasza:

nekem is hasonlóképpen kezdődött, bár nekem már lassan fél éve tart, senki sem tudja miért. Én a cataflam nevű gyógyszert szedem, bár tudom, az sem egészséges ha abból veszek be minden nap.

Próbáld ki azt, hogy veszel szárított levendulát és fürdés előtt szórsz belőle a vízbe, esetleg valami levendulás fürdőgolyókat is vehetsz, azok ellazítanak, és lehet hogy segítene rajtad.

De mindenesetre menj vissza az orvoshoz, hogy nem hat a gyógyszer, inkább küldjenek el vérvételre meg mindenféle vizsgálatra, nehogy a végén valami baj legyen, amit nem vesznek észre.

Azért remélem semmi komoly bajod nincs, nagyon fiatal vagy még :) Jobbulást :)

2012. aug. 19. 20:17
 2/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszi!!!! :)
2012. aug. 19. 20:49
 3/4 anonim ***** válasza:

Vérnyomásod milyen? Kávét szoktál inni?

Ha alacsony és eddig nem ittál kávét, akkor azt javaslom.

2012. aug. 19. 20:58
 4/4 A kérdező kommentje:
Viszonylag alacsony, 106/80, ittam parszor kavet, de nem segitett. azert koszonom szepen neked is! :)
2012. aug. 20. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!