Mitől ég, viszket, fáj?
Figyelt kérdés
Igazából az ánuszomról lenne szó! Elég sűrűn érzem a fenti tüneteket, függetlenül attól, hogy adott napon milyen mennyiségben és minőségben székelek. (bár ez enm feltétlenül igaz, mert hígabb és sűrűbb látogatások alkalmával mindíg jelentkeznek)
Tök normális vagyok, tehát tisztálkodok rendesen.
Aranyér? de dudort nem érzek és nem véres a székletem
2009. júl. 23. 15:58
1/5 anonim válasza:
Gombás fertőzés lehet szerintem. Biztos bepállott ebben a melegben és elszaporodtak ott a gombák.
2/5 anonim válasza:
kend be esetleg canesten krémmel éjszakára. nem árt.
3/5 anonim válasza:
aranyér tünetek ezek inkább. vannak belső aranyerek is amit csak az orvos tud megállapítani.
4/5 anonim válasza:
aranyér lesz szerintem. Nekem is van (ritkábban) én is tisztálkodom rendesen, de főleg menstruáció első napjaiban van nekem ez, amikor ráadásul a hasam is fáj és fel vagyok püffedve és plusz ilyenkor még székrekedésem is van. Na ekkor jön ki nekem is pár napra. Ne vakard mert annál tovább lesz
5/5 anonim válasza:
Ez kulonben tipikus aranyér tunet, de nem biztos,hogy az okozza a problémát.
Ha nagyvárosban élsz ahol van korház, akkor jelentkez procto tanácsadásra a sebészeten szokott lenni.
Ha nincs korház ahol laksz akkor probáld ki a Canesten crémet amit már elottem javasoltak. Ha nem használ akkor már a kov. lépés a procto tanácsadás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!