Hogyan oldjam meg a nagy Wc-ést kollégiumban?
Szeptembertől olyan koliban fogok lakni, ahol a szobából nyílik a Wc és félek, hogy vmi kihallatszana. Természetes, hogy van egy kis hangja a székletürítésnek, de ott mégis gáz lesz és nem hiszem, hogy lesz olyan, hogy egyedül legyek otthon. 5 nap alatt muszáj lesz elmennem.
Hogy oldjam meg, hogy halk legyen?
Óóóó! Mi ezt úgy oldottuk meg, hogy bevittünk egy kisrádiót! :-D
Aki éppen nagy wc-n van az bekapcsolja, és akkor nem lehet semmit hallani kintre, csak a rádió morgását. :-)
Hát mi lányok ezt úgy oldottuk meg, hogy a kezdeti összecsiszolódás után, már szépen kitárgyaltuk, hogy rohannom kell a klotyóra, szóval várjon 5 precet a másik, amíg elmeséli a sztoriját, illetve nyomjon be valami hangos zenét. :)
Szóval nálunk a nagy wc-zés tényével sosem volt gáz, minket is a hangok zavartak (inkább azt, aki bent ül a slozin), ezt meg megoldotta az, hogy a szobában zenét kapcsoltak. A fiúk ezzel kapcsolatban még lazábbak, ők simán beközlik, hogy "megyek sz*rni" és semmi nem érdekli őket.
Egyébként én személy szerint jobban szerettem a saját wc-s megoldást, én azzal nem tudtam megbarátkozni, hogy ülök a wc-n, nagyban erőlködök, erre valaki beül a szomszédba. Az sem volt ciki, mert miért lenne, de úgy kevésbé éreztem magamat komfortosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!