Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha Magyarországon valaki...

Geobarbi kérdése:

Ha Magyarországon valaki otthonában hal meg hirtelen, milyen eljárás következik?

Figyelt kérdés
Bocsánat a kategória miatt, nem igazán tudtam hová tenni. Kíváncsi vagyok a rendőrségi részére, igazságügyi boncolás színhelyére. Ha valaki esetleg tisztában van a németországi ejárással, azt mégjobban megköszönném.
2012. aug. 17. 19:34
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha nem találnak idegen kezűségre utaló nyomokat nem vonják be a rendőrséget.
2012. aug. 17. 19:45
 2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm, ebben biztos vagy?
2012. aug. 17. 20:10
 3/7 anonim ***** válasza:
Csak nem meg akarsz ölni valakit?
2012. aug. 17. 20:17
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem. Haláleset történt a családomban, amit 100%ban a német rendőrség kezel már napok óta. Nem ismerem a német eljárást (ott történt), és csak információt gyűjtök, mert nekünk nem mondanak semmit, a nagykövetség sem beszél nyíltan semmiről.
2012. aug. 17. 20:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Biztos vagyok benne.Apukám 1,5 éve halt meg hirtelen,otthon.
2012. aug. 17. 20:29
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Ha nem bánt meg a kérdés, még arra válaszolnál nekem, hogy mennyi idő alatt derült ki pontosan, hogy tulajdonképpen mibe halt bele?
2012. aug. 17. 20:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Igazságügyi orvosszakértői boncolás volt.kb 2hét volt,mire megkaptuk az eredményt és az engedélyt a temetésre.
2012. aug. 17. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!