Ma megcsípett egy darázs, ittam egy kálciumot ezen kívül kell még valamit tennem?
Figyelt kérdés
elvileg allergiás vagyokrá, mert egyből bedagadok tőle2009. júl. 22. 22:05
1/4 anonim válasza:
ha baj lenne az csípés után rögtön jön, ugyhogy túlélted!!
:D
2/4 anonim válasza:
Gyerekkoromban ha a kertben mezítláb ráléptünk a méhecskére és megcsípett, akkor szüleim/nagyszüleim félbevágott vöröshagymát szorítottak a csípésre. Nem tudom, hogy darázs esetében ez jó-e.
Engem két éve csípett meg darázs a csuklómon. Egy -két hétig be volt dagadva, fájt, viszketett. Fenisztilt kentem rá, és hideg vízzel borogattam. De az az első egy-két hétig eléggé borzasztó volt.
3/4 anonim válasza:
tegyél rá egy félbevágott vöröshagymát, az leviszi a duzzanatot(félbevágott felével a csípésre)! nagyon jól tetted, hogy ittál kálciumot.De minden esetre néha nézz rá a csípésre, nehogy rosszabbra forduljon :)
4/4 A kérdező kommentje:
most nem nagy a duzzanat levitte a kálcium , de mikor megcsíp általában elég nagy :S mint egy barack
2009. júl. 22. 22:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!