Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Milyen hallucinációid voltak...

Milyen hallucinációid voltak drogtól? Volt valakinek nagyon ijesztő vagy halálfélelme?

Figyelt kérdés

2012. aug. 15. 22:29
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem tartom annak magam:D Csak inkább depresszióra, pánikrohamra hajlamosnak... meg persze félek a következményektől. Nem, természetesen füvet sem. De ettől nem tartom magam gyávának vagy gyengeelméjűnek.
2012. aug. 15. 23:17
 12/20 Ilyent ***** válasza:
29%
Persze túl fiatal vagy
2012. aug. 15. 23:22
 13/20 anonim válasza:

Kedves Ilyent,ha valaki nem szeretne,akkor nem fog kabitoszert hasznalni.

Kerlek ne toborozd itt a kerdezoket!

2012. aug. 16. 11:07
 14/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm:)

Ja amúgy meg 20/L

2012. aug. 16. 11:17
 15/20 anonim válasza:
100%

20 éves vagy és lány?

ha nem akarsz rászokni akkor ne próbáld ki se a fvet se a drogot!! hidd el...tapasztalat :/

33/F

2012. aug. 16. 21:57
 16/20 A kérdező kommentje:
Hiszek a bölcsebbnek! És úgy is neveltek, hogy ezeket mellőzzem az életemből.
2012. aug. 16. 23:05
 17/20 anonim válasza:
de csak az egyiket a szádon kell szívni másikat meg szúrni kell... vagy éppen az orrodon szívni
2012. aug. 17. 09:34
 18/20 anonim ***** válasza:
24%
Ilyen hozzáállással nem is ajánlom, félsz tőle 'ilyen dolog'nak nevezed. Nagyszerű utazásként, másik nézőpont megismeréseként kell fe5fogni. Sosem féltem vagy hallucináltam r6sszat. Nekem a fű az ilyen paráztatós, de attól nem hallucinálsz. Egyébként nyilván mindenkit így nevelnek, hogy ne próbáljon drogokat.
2012. aug. 17. 10:31
 19/20 Ilyent ***** válasza:

Sajnálom de aki gyenge elméjű, vagy semmi akaratereje sincs pl a dohányzásról sem tud leszokni, az ne próbálja ki.

Én az összeset kipróbáltam. De csak azért, hogy átéljem hogy milyen.

De sajnálom, pl a hallucinációkat, vagy a heroin érzését nem nagyon lehet elmesélni.

Mert ugye, nem a saját szemeddel látod vagy tapasztalod.

És a drog veszélyes is, mert függőséget okoz. Mert a jóhoz könnyű hozzászokni. De ha kipróbálod a világ megváltozik. Ezért nem ajánlom senkinek. Mert később is ezeket az érzéseket keresed.

De egy biztos, ha azt mondanák, hogy egy hónapom van vissza, az életből, és bármit kipróbálhatok, láthatok, csak egy dolgot választanék.

2012. aug. 17. 17:15
 20/20 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat!
2012. aug. 17. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!