A fiúknak mennyire vonzó/taszító a pici mellbimbó?
Figyelt kérdés
Alapból nem nagy a mellem (75B) de szép, csak a mellbimbóm olyan mint a fiúknak:D Ez miért van? Jó avgy rossz?2009. júl. 22. 13:43
1/9 anonim válasza:
szerinted egy pasi azért fog elhagyni mert kicsi a mellbimbód? :D szerintem ennél vannak nagyobb problémái is embereknek
2/9 A kérdező kommentje:
Akkor olvasd el mégegyszer légyszi... ;)
Itt a kérdés az hogy a pasiknak ez visszataszító vagy szexi?
2009. júl. 22. 13:51
3/9 anonim válasza:
Van akinek, tetszik, van akinek nem - ezt nem lehet generell eldönteni. Ha a barátod ezért hagyna el ,akkor jobban is jársz, ha nem marad veled.
4/9 anonim válasza:
Nekem is 75B a méretem, és elég kicsi mellbimbóim vannak. A párom így is odáig van értük. Képes udvarolni nekik, beszélni hozzájuk, szépeket mondani nekik, mintha külön meg kellene őket hódítani, és nem az én tartozékaim lennének. :)
5/9 anonim válasza:
az én barátom ponthogy az ilyen szalámi mellbimbót utálja, ami a fél mellett beteríti ésmég a színe is olyan :D
sztemis szebb a kisebb és rózsaszínesebb mellbimbó mint az a baromi nagy, barna
6/9 anonim válasza:
szerintem a 75/B egy megfelelő méret, nem kicsi. Nekem bejön a pici bimbó, sexinek tartom. Ebből csak előnyöd lehet a pasiknál, nem hátrányod ;-)
7/9 A kérdező kommentje:
köszi:)
2009. júl. 22. 22:55
9/9 anonim válasza:
Alacsony, vékony lány, A-s vagy B-s mellekkel + pici bimbókkal = perfect
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!