Miért túrósodhat a nemiszervem?
Figyelt kérdés
eléggé idegesítő dolog rendesen mosom este fürdésnél de mindig túrós lesz mit tehetnék vele ?2012. aug. 14. 01:08
21/25 anonim válasza:
Vegyél a patikában valami intim mosót.Próbáld azzal sűrűbben megmosni egy pár napig.Ha utána is olyan,akkor pedig orvoshoz menj el.
22/25 Golan Trevize válasza:
Nincs mese, le kell vágni.
23/25 Tóthné Marika válasza:
Javasolnám a körülmetélést, akkor nincs mi alá lerakódnia, így nem is kell annyit mosni, elég kiseperni az alsónadrágból, ha már beleszáradt.
24/25 A kérdező kommentje:
már megoldottam köszi mindenkinek :) a körülmetélésről annyit hogy nem vagyok zsidó ;) az maradjon meg nekik én nem leszek metélt
2012. aug. 16. 01:39
25/25 anonim válasza:
ha alaposan átmosod a fityma egésze alatt naponta, nem lehet próbléma :D am meg természetes dolog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!