Nem merem leborotválni a hónaljam, félek hogy csomó lesz benne. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Sose borotváltam még, csak olvasgattam a kérdések között ilyesmit, h a borotválástól sok embernek csomó lett. Félek h nekem is olyan lesz, és nem múlik el, orvoshoz kellene menni. Mennyi az esély rá h csomó lesz benne?2009. júl. 21. 23:52
1/9 anonim válasza:
Nyugodtam leborotválhatod semmi bajod nem lesz:)Vagy ha ennyire félsz,akkor ott a gyanta.Nem fáj szerintem.
Amúgy hány éves vagy?
2/9 anonim válasza:
Ne borotválj, hanem gyantázz! A borotválástól igencsak sűrűsödik és erősödni fog a szőrzeted.
Amikor először gyantáztam, nekem is lett csomó a hónaljamban, de hamar elmúlt (szőrtüszőgyulladás)
4/9 anonim válasza:
milesz? csomó? akkor a pasiknak is csomós lesz az arcuk a borotválkozástól?
5/9 anonim válasza:
szőrbenövésre gondoltok? azt ki lehet szedni csipesszel. sőt ajánlott. én már évek óta borotválom, de eddig még csak egyszer volt szörbenövésem. le is kopogom :)
6/9 A kérdező kommentje:
asszem a nyirokcsomó duzzad meg.. de nem 100
egyébként 15/f
2009. júl. 22. 00:12
7/9 anonim válasza:
nyirokcsomó, nincs a testeden mindenhol! (pl a hónaljadban sincs) max szőrbenövés lehet, ami meg elmúlik,és ki lehet szedni csipesszel, mint már írták
8/9 anonim válasza:
ja am énis 15f vagyok, tegnap előtt borotváltam a hónaljam először, és méh élek :)
9/9 anonim válasza:
minden nő borotválja..((joesetlben:D)) (v epi v gyantaaa.) és sztem ebbe senki se halt még beleee:D (tom h pasii vagy:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!