Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lehet a lábammal? (lent bőv. )

Mi lehet a lábammal? (lent bőv. )

Figyelt kérdés
Néha csak úgy magától elkezd fájni a sípcsontom környékén a lábam. Nem ütöm be, de hosszú órákig fáj, mintha lyukas lenne. Valaki tudna segíteni?
2009. júl. 21. 19:30
 1/2 anonim ***** válasza:
menj el vele ortopédiára, ezek alapján nem lehet semmit mondani.
2009. júl. 21. 19:45
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Ez nekem is volt sokáig. Én gyakran focizok (de csak hobbi szinten, kispályán), és sokáig szenvedtem a dologtól. Az egyik oka a vékony talpú cipő volt (főleg betonpályán volt nagyon rossz). A másik, hogy túlságosan lábujjhegyen futok, de ezzel nem nagyon lehet mit kezdeni :) aki erre érzékenyebb, az már az egyszerű sétától is hasonló panaszokat érezhet, részben nekem is ez volt. Végül elmentem az ortopédiára, ahol felírtak Dona port (valami porcerősítő), 40 napig szedtem, és 2-3 hét után már lényegesen jobb volt. Azóta nem fáj foci közben sem, de a betont továbbra is kerülöm, ha tudom.

Esetleg lehet csonthártya-gyulladásod a sípcsontodon, az is ezek miatt alakul ki egyébként. Egy szó mint száz: menj el ortopédiára :)

2009. júl. 21. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!