Kóla elvonási tünetek?
Figyelt kérdés
Van ilyen? Mert én tapasztaltam pár dolgot, de nem vagyok biztos benne hogy a kóla miatt van.2009. júl. 21. 13:19
1/9 anonim válasza:
a kóla elvonási tünete, hogy kólát akarsz inni. valóban lehetnek olyan összetevői, amelyek függőséget alakíthatnak ki, azonban ezek nem olyan erőteljesek, hogy ne lehetne viszonylag könnyen legyőzni őket.
2/9 anonim válasza:
van ilyen. évek óta napi szinten kólázom. és ha netán nem iszom egy nap, akkor ideges, fáradt vagyok..szédülök..minden bajom van.. :s
3/9 anonim válasza:
Van ilyen. Én jobban szenvedtem tőle mint a nikotin hiánytól(a cigit letudtam tenni, a kólát képtelen vagyok). Mostanra már lecsökkentettem az adagom, de legalább egy pohárral muszáj innom még mindig.
4/9 anonim válasza:
nekem középiskolába volt.kollégista voltam ezért minden reggel reggeli után ittam egy 0,33-as kólát.Aztán hétvégente észrevettem az elvonási tüneteket rajtam.kivártam az érettségit aztán letettem róla de nem volt könnyű.Komolyan mondom rendesen fizikai fájdalmaim voltak egy hónapig minden reggel.Azóta már rá se bírok nézni a kólára.most accem nestea függő lettem:D
5/9 A kérdező kommentje:
Én azt vettem észre amikor nem iszok egyfolytában fáj a fejem... jelenleg 4. napja már. És gyógyszertől sem múlt el. Lehet nekem már a gyógyszerek is csak kólával együtt hatnak:D Legalább 9 éve vagyok függő, nem iszok mást csak kólát mindennap. Ja igen, idegesebb, türelmetlenebb is vagyok...meg hát szomjas is, de le kellene szoknom :(
2009. júl. 21. 16:13
6/9 anonim válasza:
9 éve minden nap csak kólát? Van-e neked még csontvázad? Én 13 évesen leszoktam róla csak úgy hopp, mától nincs. Semmilyen érzésem nem volt iránta, csak eleinte olyan rossz íze volt a víznek. Ma már nem is iszok kólát, csak ha muszály, vagy olyat eszek (pl.: A hamburgert csak kólával lehet megenni).
7/9 anonim válasza:
Énis függő voltam kb 3 évet aztán mikor nem vlt nekem is fájt a fejem , ingerültebb voltam, de sikerült abbahagyni, de van még mostis mikor van akkor olyan jól esik meginni:P
8/9 anonim válasza:
előző vok:D és egyszer visszaszoktam pár hónapra akkoris ugyanezek a tünetek voltak ha nem ittam
9/9 xXxOoOxXx válasza:
Ez a kóla veszélyes dolog. Finom meg minden, de az egyik ismerősöm is függő volt. Aztán elkezdett tőle remegni, meg rázta a hideg. Azóta nem iszik kólát, csak ritkán. Meg a kóla, megmarja a betont. Nem vicc. Talán e tulajdonsága miatt színezi el a fogakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!