TD1991 kérdése:
Túltermelheti a szervezet a vért?
Figyelt kérdés
Kb. 6x adtam le vért! utoljára májusban voltam és ha már a véradás után eltelik 2-3 hónap akkor ha koffeinos vagy szénsavasat italt fogyasztok sokszor nagy nyomást érzek a mellkasomban! miért van ez? és ha leadom a vért azután ihatok akármit nemvagyok rosszul! hm?2012. aug. 11. 18:32
1/8 anonim válasza:
Azért érzed mert attól a "koffeinos" dologtól fel megy a vérnyomásod és ha jól meg figyeled magadtól is érezheted hogy jobban dobog a szíved és normális hogy több véred van nagyapámnak is több vére van a kelleténél és nem is kicsit többel hanem bőven :)
2/8 A kérdező kommentje:
de ha leadom a vérem akkor nemvagyok rosszul akármit is ihatok! de ha eltelik az a 2hónap akkor már inkább nemiszok, mert rosszul vagyok! a vérnyomásommal sohasem volt gond, csak amióta leadom a vérem !
2012. aug. 11. 18:44
3/8 anonim válasza:
Apám is így volt. Nem túltermel a szervezeted vért, hanem hiányzik a 'frissítés', amit a levétel után érzel. Nem tudom elmagyarázni jobban, mert én soha nem adtam vért és nem is fogok. Apám ha nem akart, akkor is kénytelen volt menni, mert rosszul volt, amíg nem adott vért...
4/8 A kérdező kommentje:
és az ilyen esetben nemveszik le hamarabb a vért? megkell várni a 3hónapot? muszály lessz lemondanom a koffeinos cuccokat :-(
2012. aug. 11. 18:54
6/8 anonim válasza:
Nem koffeinos, hanem koffeines!!! :)
7/8 anonim válasza:
Igen, van olyan betegség, amikor az orvos elküldi a beteget vért adni. Sajnos nem tudom, hogy mi a neve. Lényege, hogy túl sok a vas a vérben.
8/8 anonim válasza:
Szerintem a koffeines dolog a legkevesebb. Inkább az, mint valami rossz történnyen veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!