Hogyan viszonyulnál ahhoz az orvosi megállapításhoz, hogy betegséged progresszív, visszafordíthatatlan és gyógyíthatatlan?
Figyelt kérdés
Mit tennél? Mit nem tennél? Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy nem te magad idézted elő sőt: mások felelőtlenségének lettél áldozata.2009. júl. 21. 12:43
1/1 anonim válasza:
Szerintem függ attól hogy milyen lefolyása van a betegségnek illetve milyen időintervallumra kalkulálhatok. Egy biztos, nem mondanám meg a családomnak amig lehetséges.
Nem tudom hogy változtatnék e érdemben az életemen, mert a problémákkal együtt szeretem ahogy van.
A szeretteimmel biztosan a lehető legtöbb időt tölteném.
Nehéz kérdés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!