Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi bajom lesz, ha nem megyek...

Mi bajom lesz, ha nem megyek el rögtön kakilni, ahogy érzem hogy kell?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nem szabadna, de sokszor nincs időm vagy csak nincs kedvem elmenni nagyvécézni. Ha kicsit visszatartom, akkor utána teljesen el is múlik az ingerem.

Ettől mi bajom lehet?

2012. aug. 11. 14:25
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Meg máshol nem is nagyon tudom csinálni, csak otthon.
2012. aug. 11. 17:10
 12/15 anonim válasza:
100%
Ha teheted, akkor intézd el amikor kell, ne gondolkodj ilyenen. Mobilozz, vagy olvass újságot közben. Otthon, havernál, sokáig bentvagyok. Ha idegen helyen vagy, akkor már kicsit más a helyzet. Csak akkor szoktam ha nagyon muszáj, vagy egyes esetekben akkor sem, inkább gyorsan lelépek.
2012. aug. 11. 22:04
 13/15 anonim ***** válasza:
68%
Nem egészséges visszatartani. Nem ürül ki a szervezetből a méreg stb.. A legrosszabb hogy akár bélcsavarodásod is lehet. Csatlakozom az elöttem szòlòhoz: ahogy rádjön futás haza.
2012. aug. 11. 22:28
 14/15 anonim ***** válasza:
Elég komoly szorulásod lehet emiatt később. Ilyet nem lehet csinálni, hogy csak azért nem kakilsz, mert nem szeretsz. A kakilás alapvető emberi szükséglet. Senki sem azért kakil, mert annyira szereti!
2012. aug. 12. 09:25
 15/15 anonim válasza:
felvágják a segg lyukadat és felnyúlnak h kiszedjék a szart.
2012. okt. 16. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!