Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Fájdalmas pattanás rossz...

Fájdalmas pattanás rossz helyen. Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
Nem is biztos,hogy pattanás.Egy kb 2-2,5cm átmérőjű gümő.úgy néz ki,mint egy pattanás.Azért is gondoltam hogy az lehet,mert volt benne egy fehér pötty,mint a mérges pattanásba.Azt ki is nyomtam,de azóta sem múlt el,egyre jobban fáj.Hétfőn kezdtem érezni hogy valami nem stimmel,de tudtam mindent csinálni,nem fájt annyira..Szerda körül fájt ha ültem vagy feküdtem,de csak az első néhány percben,utánna már nem éreztem.Tegnaptól már folyamatosan fáj,akár mit csiálok,aludni is csak hason tudok,de még akkor is fáj,csak legalább nem nyomódik.Mi lehet ez?Mit csináljak vele?Ha elmegyek bőrgyógyászhoz szerintetek mit fog csinálni vele?Kéttségbe esett 14/L
2012. aug. 11. 09:03
 1/3 A kérdező kommentje:
AZ kimaradt,hogy a fenekemen van,és már a "pattanás" körül is egy tenyérnyi részen bevan dagadva.
2012. aug. 11. 09:04
 2/3 anonim ***** válasza:

Valószínűleg furunkulus lesz...

Olvasd el!

[link]

Feltétlenül bőrgyógyász, aki sebészetre fog irányítani.Ha nem mész el orvoshoz, szép nagy heg marad a fenekeden!

2012. aug. 11. 10:36
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod,valóban az volt,tegnap a készültségen kivágták,már csak kötésre járok.
2012. aug. 13. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!