Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » S. O. S.! Szemembe ment...

S. O. S.! Szemembe ment valami, hogy lehet kiszedni? Megőrülök!

Figyelt kérdés

Valami fakéreg egy mini részecskéje ment a szemem FELSŐ szemhéja alá.

Nincs itthon senki, hogy megnézze, magamnak nem tudom kiszedni, mert nem látok olyan mélyre alá.

Mit csináljak, hogy lehet kiszedni?

2012. aug. 10. 20:58
 1/7 anonim ***** válasza:

Tekints körbe.körbe a szemeddel, folyamatosan és akkor elvileg kimegy középre ahonnan ki tudod szedni.

Vagy mosd ki.

2012. aug. 10. 21:03
 2/7 A kérdező kommentje:

Jajj, a körözést csinálom egy órája hiába.. :-)

A víztől félek. Nem vakulok meg, ha zuhannyal lassan belefolyatok???Az nem fáj???

2012. aug. 10. 21:11
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Vagdoss hagymát hogy kezdjen el könnyezni a szemed, mivel a könycseppekkel is kijöhet az idegen test a szeből.
2012. aug. 10. 22:16
 4/7 anonim ***** válasza:

Miért vakulnál meg? :D

A szemed nagy része is víz valamint a könny is víz. Egy vízgolyó áll vízben. Ebbe öntesz vizet :)

Munkahelyen az elsősegélynyújtó helyen is szokott ilyen szemmosó lenni ami steril vízzel mossa át a szemgolyót.

2012. aug. 10. 22:21
 5/7 A kérdező kommentje:

Na igen, de a csapból nem steril víz folyik, hanem ki tudja.

Mindenesetre szenvedtem még pár órát este, zuhanyzáskor próbáltam vizezni, de elég nehéz volt felfele...

Most nem érzem már, szerintem alváskor kijöhetett!?!

(Viszont jó pár szempillám kihullott, ahogy húztam el mindig a szemhéjam... :-))

2012. aug. 11. 09:11
 6/7 anonim ***** válasza:
Nyilván a csapból nem steril víz jön, de amíg a szádba mered önteni, addig jó ilyen célra is legközelebb :)
2012. aug. 11. 09:17
 7/7 Epresvotka válasza:
Nekem is bele ment a szemembe probáltam kimosni de nem birtam és még szemcsepet is probáltam de már egy órája szenvedek
2015. jan. 6. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!