Az utóbbi időben mióta kiderült hogy pajzsmirigy alulműködésem van, amire szedem a letrox 50 tablettát, ingadozóan hullik a hajam. Normális ez?
Figyelt kérdés
Én 3 hete szedem a tablettát napi felet, 7,5-ös értéket mértek nálam ami elég magas és nem tudom a gyógyszer miatt e vagy hogy így szokik hozzá a szervezetem, szóval én két naponta szoktam hajat mosni és 6 napja tehát 3 mosással ezelőtt még közel 400 hajszálam kihullott egy mosásnál, majd rá a következő két alkalommal egyre kevesebb és örültem is neki hogy már csak olyan 160 két nap alatt. Most meg ma arra kelek hogy újra csupa haj minden és most fogok hajat mosni, gondolom megint sok haj fog kihullani. Ilyen történt már 2 hete is akkor is egyik napról a másikra szinte elmúlt a hullás majd következőnap mint a hóesés újra előjött. A szexuális vágyam is pont ilyen egyik nap a libidóm baromi mínuszba van, van hogy napokig, aztán rá pár napra meg kívánom a szexet, úgy érzem baromira nincs valami rendbe bennem hormonálisan sem.2012. aug. 10. 10:23
11/11 anonim válasza:
Sziasztok.
Akinel hullott a haja rendeződött?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!