A mell növekedésnek a terhességen kívül mi oka lehet még?
Figyelt kérdés
Pár napja észrevehetően megnőttek a melleim. Terhes elvileg nem vagyok, betegségről meg nem tudok, pár napja volt teljes laborom, amin minden rendben volt. Duzzanatot, csomót pedig nem észlelek benne. Tornázni kezdtem, de nem tudom az okozhatja e, pláne ilyen rövid idő után, másfél hete csinálom.2012. aug. 9. 20:29
2/7 anonim válasza:
Hány éves vagy? Ha 20 éven aluli vagy akk. sztem csak "érés".
3/7 A kérdező kommentje:
Igen,tényleg, ez lemaradt, 27 vagyok, nem híztam már elég régóta tartom a súlyom.
2012. aug. 9. 20:36
5/7 anonim válasza:
a torna biztosan nem okoz ilyet. ha nem szedsz fogamzásgátlót, a mell mérete attól függően változik, h hol tartasz a ciklusodban (menzeszkor a legduzzadtabb, aztán szép lassan apad, félidőben a "legkisebb", majd menzesz előtt újra "nőni kezd és így tovább). ez normális jelenség. fá, érzékeny? lehet egyéb oka is, pl túlzott prolaktin termelés, de ilyenkor kimondottan fáj, adott esetben tejszerű váladék is folyhat belőle (holott nem vagy terhes)
6/7 A kérdező kommentje:
Fogamzásgátlót egy éve abbahagytam, kb. ciklusom felénél járok, lehet, tényleg csak mázli, bár azt sem bánnám ha mégis baba lenne :) de sajnos az nem lehetek és az valószínűleg nem így mutatkozna először
2012. aug. 9. 20:42
7/7 A kérdező kommentje:
Na ezt nagyon jól megfogalmaztam :D szóval azt sem bánnám ha baba lenne, de sajnos terhes nem lehetek.
2012. aug. 9. 20:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!