Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan csinálhatnék székelési...

Hogyan csinálhatnék székelési ingert?

Figyelt kérdés
Hónapok óta van így, hogy hashajtózom/kúpozom magam, és úgy érzem, hogy rászokott a szervezetem arra, hogy nem nagyon kell inger, hanem magától kijön. Már még kevesebbet birok enni, mert annyira tele van a gyomrom napok óta, hogy hányingerem is van. Meg valami furcsa érzést érzek benne, nem tudom mi. Utoljára kb. pénteken wc-ztem, akkor is hashajtóval, de szerintem szombaton is egy nagyon keveset magamtól, amit csodáltam. Mit tegyek? Hozzá akarom szokatni magam, hogy újra legyen ingerem és legalább 3 naponta tudjak wc-zni magamtól. Vagy nincs az ami megindítsa? Száraz étel vagy esetleg kevés folyadék?! Ez hülyén fog hangzani, de mi van, ha többé nem tudok wc-zni és bennem marad, vagy ha tudok majd egyszer talán és még akkor is benne marad a nagy része és majd eszek-eszek megint és majd ha csak nagyon tele lesz, akkor tudok?! Segítsetek! köszi.

2012. aug. 9. 06:30
 1/5 A kérdező kommentje:
Egyébként tini vagyok.
2012. aug. 9. 06:30
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

A táplálkozási szokásaid gyökeres megváltoztatásával!

Azért nem tudsz kakkantani, mert kevés rostot viszel be a szervezetedbe, valószínűleg sok a gyors felszívódású szénhidrát.

Ajánlom rákeresni és elolvasni a paleolit étrendet, de ha a gabonaféléktől nem akarsz elszakadni, akkor egyél egy ideig sok, teljes kiőrlésű müzlit. Vagy csinálj egy colonix tisztítókúrát. Megújulsz!

2012. aug. 9. 06:52
 3/5 A kérdező kommentje:
Változtattam a táplálkozásomon. Mostanában több kenyérfélét (szárazkaját) meg kávét fogyasztok, és kevés rostot. Jó ha holnap reggel így probálom? reggel 1 pohár rostos üdítő, később meg vagy banán vagy joghurt?
2012. aug. 9. 06:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Pont az a baj, hogy sok kenyeret és kevés rostos kaját eszel. Ezen változtass. És persze sok gyümölcsöt és zöldséget egyél és igyál sok folyadékot!
2012. aug. 9. 09:07
 5/5 anonim ***** válasza:

sok rostot kellene enned. A Colonix tisztítókúra tényleg jó.

Az étrendednek sok nyers gyümölcsből, zöldségből, teljes gabonákból (barnarizs, köles, hajdina, árpa), teljes őrlésű rozskenyérből és minél kevesebb rostszegény élelmiszerből (hús, sajt, tej, tojás) kellene állnia. Igyál napi 2-3 liter vizet és mozogj rendszeresen. Ez segíteni fog.

Az őszi barack kifejezetten jó. Csinálhatsz gyümölcsnapokat, tuti ki fog takarítani és beindul a bélműködésed.

2012. aug. 9. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!