Szem alatti karikák? (többi lent)
Figyelt kérdés
Soha nem volt probléma a bőrömmel, de 2 hónapja kb. karikák jelentek meg a szemem alatt (nem húzott be senki:D) szóval elég nagy táskák jelentek meg a szemem alatt ráadásul eléggé sötétek ami már másoknak is feltűnt. Akkor azt gondoltam, hogy biztos a hajnali keléstől van, illetve későn fekszek, majd elmúlik... hát nem, azóta munkahelyet is váltottam, nem kelek korán és mégsem tűnnek el. Nem az van, hogy reggel megjelenik, délutánra eltűnik hanem folyamatosan karikás, ami nagyon idegesítő mert soha nem volt ezelőtt. Mitől lehet? Mit tegyek? próbáltam már uborkától kezdve minden nyavaját. 27/n2012. aug. 8. 09:56
1/2 anonim válasza:
öregedés. érszűkület, alkohol. de inkább a rossz vérellátás miatt. masszírozd, és vegyél vissza!
az arcodat és a nyakadat is sokat kell masszírozni. egyszerű példa: attol is kerülhet valaki ájulás közelébe, ha elfekszi a hátát és a nyakát. letapadnak a izmok, az izmokkal eggyüt az erek is. megszűnik a jóvérellátás, fejed fáj lüktett, és felnem bírsz kelni az ágyból. ennyit tesz egy rossz matrac!!!
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi erre még nem gondoltam. Gerincferdülésem van kis mértékű amire a doki írt ki gyógymasszást, hátha az majd segít..
2012. aug. 8. 13:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!