Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha komolyan ráálok a paleóra,...

Ha komolyan ráálok a paleóra, akkor mennyi idő múlva és milyen változásokat fogok észrevenni. Felesleg nincs rajtam csak a hasamon egy pici, ami semmivel nem tűnik el. Édesapám cukorbeteg de az örökölt fajta. Ha így élek elkerülhetem azt is?

Figyelt kérdés
2012. aug. 6. 12:51
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
48%
Köszönöm, de van nekem tökéletes kezelésem, tökéletes vércukorértékkel és HbA1c-vel.
2012. aug. 8. 14:33
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező! Biztos hogy fogsz fogyni tőle. Én amikor csináltam kb. 1 kg-t fogytam hetente. Úgy hogy nem is mozogtam mellette. Nagyon jól éreztem magam. És szinte erőfeszítés nélkül fogytam. De sajnos abbahagytam és vissza is híztam, ez tényleg egy életforma, nem lehet visszatérni a péksütikhez. Én külön főztem magamnak, de olyan fárasztó mindig magyarázkodni hogy vendégségben miért nem eszel szinte semmit abból amit kínálgatnak. Komolyan már én éreztem magam hülyén. :( De most újra elkezdtem egy hete és most nem érdekel senki! Amúgy a változás szinte azonnali, én már érzem hogy bővebb a nacim. :) Olyan jóóóó!!!
2012. aug. 8. 15:00
 13/20 A kérdező kommentje:
az nagyon szuper :) akkor sok sikert a folytatáshoz
2012. aug. 8. 15:29
 14/20 Szoondiii ***** válasza:
35%

képzeld el, ha a péksütikhez visszatérni ilyen, akkor milyen minden nap azt enni!

a cukrosnak meg kívánok minden jót, de ez a kezelésfüggő hozzáállás szerintem valami egészségtelen, modern mentalitás. egy Ember nem élhet gyógyszerek, kezelések mellett. egyedül is életképesnek kell lennie, ha elpusztítjuk a gyógyszeripart akkor is meg kell maradnia. és van is erre mód cukrosok esetében (természetesen).

2012. aug. 9. 08:31
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Nálam és több ismerősömnél is bevált a paleo, esetemben "csak" súlyproblémát, baráti körömben komoly egészségügyi problémákat oldott meg. Én jó szívvel tudom ajánlani. És igen: ez az étrend garancia arra, hogy az így táplálkozó nem lesz cukorbeteg. Se rákos, se pajzsmirigy-problémás, se aknés, se refluxos, se vashiányos, se elhízott... Ezek valóban a nyugati étrend következtében alakulnak ki. Legszembetűnőbben bizonyítja ezt, hogy a ma élő természeti népeknél, akik nem fogyasztják a fejlett országok élelmiszereit, ismeretlenek ezek a betegségek. Viszont, amint rátérnek a nyugati táplálkozásra, náluk is felütik a fejüket ezek a bajok. Kár megítélni valamit, amiről az ember nem vagy csak keveset tud. Eleinte én is szkeptikus voltam, de most utólag nagyon örülök, hogy rászántam az időt, és alaposan utánaolvastam a dolognak.

Ezt az oldalt pl. ajánlom figyelmetekbe:

[link]

2012. aug. 23. 13:33
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Sportoló vagyok,de telitalálat a paleo életmód nálam. Ch-ról annyit,hogy én érdekes módon nem ájulok el pedig napi 2-3órát edzem akár hőségben is. Amit bánok,hogy ilyen későn kezdtem el. Sokáig visszatartottak az ilyen hülye hozzászólások.
2012. aug. 27. 07:32
 17/20 Szoondiii ***** válasza:
77%

Előbb-utóbb a többség rá fog találni erre, lehet csak a leszármazottjaik, de aki élni akar, méghozzá jó egészséggel az fel fogja ismerni a paleó 'zsenijét'.

csak addig is kár a sok beteg emberért, de hát nem csak táplálkozásban hoznak az emberek irracionális döntéseket.

2012. aug. 27. 08:10
 18/20 Enting válasza:
2012. szept. 14. 10:18
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

4 napja csinálom csak, de már most sok javulást érzek.

Sok egészségügyi problémám van, pedig tök fiatal vagyok...

és a legviccesebb az, hogy nagyon odafigyelek az ételekre amit eszek...magam főzök és csak nyers alapanyagokból...de ez a fajta "régi egészéges" életmód nem segített eléggé.

4, de igazán már 2 nap után éreztem, hogy sokkal frissebb az agyam és aktívabb vagyok.

Nekem inzulin rezistenciám van, magas koleszterin szintem, magas prolaktin és tesztoszterin szintem...és rengetem nőgyógyászati problémám.

Egyik kollégámnak komoly emésztési problémákat oldott meg.

Másik kolléganőm cukorbetegsége, izületi gyulladása, koleszterine állt helyre...és lefogyott egy csomót.

:-)

Kipróbálni kilehet, aztán legfeljebb nem jön be.

2012. okt. 23. 21:30
 20/20 anonim ***** válasza:

Előző vagyok...

Kimaradt, hogy a kolléganőnek magas volt a vérnyomása...az is visszaállt normálisra :-).

2012. okt. 24. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!