Kellemetlen problémám van. Már hat hónapja megállás nélkül viszket a végbélnyílásom, és minden nap legalább egyszer fürdök, "nagydolog"után nem kérdés, hogy nemcsak kitörlöm hanem megmosom bidében. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Mivel idegen helyen nem szeretek elmenni wc-re ezért mindig volt alkalmam alaposan kitisztítani.Kentem sima krémmel meg canestennel nem használt semmit. Az okát tényleg nem tudom hisz a személyes higiéniára nagyon odafigyelek. Semmi kiütés nincs rajta.2012. aug. 6. 07:18
4/10 anonim válasza:
nekem is végbélféreg jutott az eszembe. elég sok embernél előfordul, úgyhogy nem kell rosszul érezned magad, ez sok mindentől előjöhet. de sztem is menj orvoshoz, ő tud segíteni
5/10 anonim válasza:
Egész biztos bélféreg. Megoldás : székletvizsgálat
6/10 A kérdező kommentje:
És mitől kaphattam el? Mebendazol-t recept nélkül is kiválthatom?
2012. aug. 6. 21:40
7/10 anonim válasza:
akár köröm alatti kis kosz, ha pl körmötrágsz, de mondom, tényleg egész gyakori, több ember találkozik vele életében legalább egyszer, mint gondolnád. kapsz tablettát, és minden rendben lesz, addig is egyél sok fokhagymát:)
8/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! Nagyon kellemetlen ez a probléma. De így sokkal nyíltabban fogok tudni erről az orvossal beszélni, köszönöm!!
2012. aug. 6. 22:07
9/10 anonim válasza:
szívesen:) ha gondolod megírhatod majd, hogy mit mondott az orvos
10/10 anonim válasza:
A Férjem amióta cukros, azóta küzd ugyanezzel. Bidével mindig mosakodik, de a diabetológus azt mondta, CSAK vízzel, nem szabad SZAPPANNAL, vagy kemikáliával, mert kiszárítja. Ellenőriztesd a cukrod, remélem megoldódik a gondod, egészséget kívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!