Szolnokon ilyen embertelenek az orvosok, ápolók vagy máshol is előfordul hogy úgy bánnak az emberrel mint a? /Hetényi G. Kórház/
Igen, Szigethalmon is hasonló volt 3-4 éve.(komolyabb vizsgálatokra oda kell bejárni a körzet városaiból, vagy BP.-re, de többnyire innen az előbbi helyre utalnak)
Bizonyos helyeken egyébként, ha nincs komolyabb bajod,pl.:csak egy megfázás, láz, köhögés, fejfájás,vagy influenza, nem érdemes még csak rendelőbe sem menni, mert otthon könnyebben meggyógyulsz, mintha a váróban lennél 2 órán keresztül a többi fertőző beteggel együtt.
Húúú remélem nem nő vagy és nem szülsz!
Ha mégis nő lennél, akkor eszedbe ne jusson a Hetényit választani!
Én Pestről költöztem le anyósék miatt terhesen, hogy tudjanak unokázni majd (idősek, betegek).
Emiatt a Hetényiben szültem .. deeeee ...
Annyit mondok, hogy a gyermek kiadatáskor a papírjait a gyereknek elcserélték. Ha nem figyelünk egy másik anyukával, akkor rossz "gyereket" viszünk haza.
1,5 éve történt, fel is lettek jelentve.
Őszintén szólva, én nagyon reménykedem benne, hogy bezárják azt a csőcselékkel töltött nyomortábort!
Nem csak ott...szerintem bárhol.Egyébként nehogy azt hidd,hogy pénzért normálisabbak.Én próbáltam,végül annyit "értem el" vele,hogy kidobtam kb 100-150 ezer ft-ot az ablakon,sőt,még félre is kezelt,fogalma nem volt a problémámról.Persze annyi"pozitívum" volt az egészben,hogy felvette a bájvigyort,de egyébként látszott rajta,hogy lesz@rja és hidegen hagyja az egész.
Tb-s rendeléseken meg emberfüggő.2 véglet: vagy nagyon kedvesek vagy nagyon flegmák(utóbbiba tartozik 70-80%-uk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!