Volt már olyan hogy véletlenül elfingtátok magatokat mások elött?
Figyelt kérdés
XD2009. júl. 19. 18:44
3/7 anonim válasza:
Nahát, nekem várandósság alatt úton-útfélen teljesen váratlanul (azt nem mondom, hogy szó nélkül) kilibbentek a hangos kis "szellentések". Buszon, boltban, oviban amikor az óvónénivel beszéltem éppen. Kellemetlen volt, de egy bocsánat és elfelejtette mindenki. :D Remélem. XD Viszont olyan is volt, hogy kisfiam mikor még picinyke volt a liftben egy büdit engedett ártatlanul rámnézett és megkérdezte:
- Anya pukiztál?!
4/7 anonim válasza:
Én egyszer az iskolában a tanítványaim előtt. Nem tehetek róla, a hirtelen köhögéssel együtt más is jött...Utána megpróbáltam bútorral zajt csapni, hogy zörgésnek tűnjön. Azt hiszem, kellő néma megdöbbenéssel fogadták.
5/7 anonim válasza:
Véletlenül? Soha, csakis szándékosan!
:D
6/7 anonim válasza:
igen, egy fogorvosi váróban, ami szokás szerint tele volt. :S
7/7 anonim válasza:
Suliban véletlenül, de ott olyan hangzavar van állandóan hogy senki nem hallotta. Én mindig attól félek hogy nyilvános vécében kiszalad, amikor pisilek
(lány)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!