Mi bajom lehet a cystától ami a nyakamban van?
Figyelt kérdés
UH-val vették észre, hogy fél centis cysta van a nyakamban a kulccsontom fölött. Ott van egy babnyi csintkinövés a kulccsontom végén, azért UH-ztak.
Ettől lehet bármi bajom, vagy ne foglalkozzak vele?
2009. júl. 18. 22:00
1/3 anonim válasza:
Nekem volt régen ciszta a nyakamban, ilyen nyirokcsomó szerű (H-val nézték nekem is) meg még rosszabbakat is mondtak, de nem foglalkoztam vele és teljesen elmúlt a fájdalom. Ennek már több, mint 5 éves... Szóval nem lett semmi bajom.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi!
Nekem nem fáj, csak azért mégis jobb tudni mire lehet számítani. Egy ismerősömnék azonnal kiműtötték, de nekem nem mondtak róla semmit. Lehet hogy fel fog szívódni magától és kész.
2009. júl. 19. 12:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!