Fültágítót szeretnék, lehetséges-e, hogy csak egy bizonyos méretig tágítom a fülem? Azt hallottam, hogy mindig nagyobbat kell betenni, de én nem szeretnék nagy lyukat. Ha ez lehetséges, akkor milyen anyagút illetve fajtájút lenne érdemes venni?
szia!
én 13éves lány vagyok és 8mmes fültágítóm van.
nem kell mindig nagyobbra cserélned nekem 8hónapig volt 4mmes a fülem.ajánlom a szilikont mert attól nem lesz büdös a füled viszont ha műanyagot raksz be akkor előfordul mert nem kap elég levegőt ilyenkor vedd ki egy kicsit takarítsd ki hidrogén per oxiddal(fogpiszkálót belemártod és bele a lyukba).amikor 4mmes volt a fülem sokszor beraktam egy szívószálat.én nem ajánlom a fémet. semmilyen fajtát.nem tudom miért. szerintem műanyag/szilikon.eleinte betadine-nel tisztogasd a felületet!
Lépésenként(ahogy én csináltam):
-(ha nincs fülbevalód)lövess be 1mm vastag fülbevalót
-tágítsd spagetti tésztával
-én személy szerint beleraktam 6-7 hosszú fülbevalót és az húzta úgy fél órán keresztül
-fogpiszkáló(lakkozd!)
-fültisztító
-tollbelső
-golyóstoll
-kínai evőpálca
-mindenféle szemceruzás kupak vagy már nem is tudom
remélem segítettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!