Nagyon ritkán 1 elszívott füves ciginek, milyen káros hatásai lehetnek?
Figyelt kérdés
2009. júl. 18. 19:21
1/9 anonim válasza:
Kevesebb pénzed lesz.
Amúgy szerintem semmi, de nagyon nem vagyok benne a témában.
2/9 anonim válasza:
Rák kockázata, hirtelen hangulatváltozások, később tompaság, elbutulás, ismerkedés a rendőrséggel stb.
3/9 anonim válasza:
a kemény drogosok is sokszor ritkán szívott füves cigivel kezdték pályafutásukat. jobb elkerülni nem nagy szám amúgy se, csak a divat bálványozza
4/9 anonim válasza:
Egy idő után nem kapod meg a várt hatást és több kell. Aztán egyre több és erősebb. Az én haverom is így kezdte és a végén a heroin végzett vele.
5/9 anonim válasza:
semmilyen.
már ha tisztában vagy vele, mikor megy át a "ritka" a "gyakoriba".
amúgy még ha át is megy, a titok az, hogy ne nyúlj semmi máshoz. a fű max betompít hosszútávon, nézd meg, akik napi szinten élnek vele, teljesen be vannak fordulva. (persze fizikailag semmi bajuk.)
csak nem érdekli őket semmi, csak az a 3 dolog, amivel elvannak, mondjuk a zene meg a számítógépes játékok, aztán kész.
szóval csak ésszel, és nem lesz semmi bajod.
6/9 anonim válasza:
Veszélyei: későbbi függőség kialakulása,tüdőkárosodás,idegrendszeri károsodás,különböző rákos megbetegedések kockázatának növekedése.Egyébként,jobb mintha heroinnal lövöd magad az tény
7/9 anonim válasza:
A füves cigiben nincs semmi olyan kémiai szer, amitől fizikai függőség alakulna ki (ha tiszta a fű), ez bizonyított tény. A pszichikai függőséggel már nem ez a helyzett, ezzel kell vigyázni nagyon! Mert az pillanatok alatt kialakul. A pszichikai függőség veszélyesebb, mint a fizikai!
8/9 anonim válasza:
HÁT ÉN FÉL ÉVE SZINTE MÁR NAPI SZINTEN TÉPEK, ÉS SZERINTEM CSAK A PÉNZTÁRCÁD TARTALMÁT CSÖKKENTI!
9/9 anonim válasza:
attól függ mennyire ritkán...
ha kb 2 hetente 1 nagyon ritkának számít akkor semmi :D
az a kérdés h mellette dohányzol-e?
szerintem az rosszabb
de amig tudod mit csinálsz, no para (te érzed)
szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!