23 éves, állapotos nő vagyok. Van egy digitális vérnyomás mérőnk. Mennyire megbizható készülék?
Ma mértem meg a vérnyomásom 108/95 a pulzus pedig 78 és IHB-t azaz szívritmus zavart mutatott.Magamon nem érzek úgy semmit, csupán fáradt vagyok. Volt már máskor is ilyen, mikor ezt mutatta.
Mellette van egy szorongásos ritkán pánik rohamos betegségem,de ma ezeknek a tünetét se éreztem.
Ilyenkor mi van?
Megbízhatóak a digitális mérők?
Régebben volt rajtam 24 órás vérnyomás mérő, EKG-t is csináltak már.De elvileg minden rendben.
Csak az Omron márkájú 100%-ig megbízható,nekem is az van.Lényeg az,hogy felkaros legyen;mert a csuklós egyáltalán nem precíz.Ha jó az EKG-d,és már 24 órás mérésed is volt:akkor ne izgulj.Mert ezek a gépek "hülyén "vannak beállítva,nekem is szokott szívproblémákat kijelezni.Kicsit alacsony a vérnyomásod,a 95 diastólés érték már majdnem sok.
Érdemes 2x mérni,5 perc különbséggel.Kinyújtott karral,és helyesen tedd fel a vérny.mérőt,ez fontos.
Különben inkább add el ezt a Dyrast,és vegyél egy patikában úgy 15.000-ért egy Omron-t!De ez csak tanács,nem kell megfogadni.Szerintem mint,mindennél itt is van jelentősége a márkának.32 éve vesebeteg vagyok,úgy hogy tudom miről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!