Mitől akad ki a térdem ilyen könnyen?
Nem sűrűn van,pár havonta,csak az a fura,hogy semmilyen nagy mozdulatot nem teszek és mégis kiugrik.
Pl ma annyi volt,hogy a hasamról a hátamra fordultam.Előtte a kocsiban odébb tettem a lábam kb és ennyitől.Vagy ilyen kis mozdulat is elég hozzá?
Ez probléma vagy normális?
Januártól járok box edzésre, heti 4-5× és azóta van ez.
Akkor emiatt lehet?
Egyébként köszönöm a választ:)
Hát figyelj, elég nagy baj, ha az edzőtök nem tanította meg a térdről és egyéb izületek védelméről szóló alapokat már az első órán. A térdet szalagok tartják, oldaliránybe nem forduló izület, és ennek így is kell maradnia, ezért semmi olyan mozdulat nem végezhető, ami nyújtja a térdszalagokat.
(Én balettra jártam.)
A többieknek nincsenek ilyen problémái,csak nekem.
Tehát én csinálhatok valamit rosszul:S
Nézessem meg orvossal,vagy mit tanácsolnál?
Igen, orvosi eset.
A gyógytornász inkább kompetens.
Én gyógytornász vagyok!
Merre felé ugrik a térded? Előre, hátra, oldalra?
A térdnek normál esetben oldalirányba is van némi elmozdulása, de csak hajlított helyzetben.
A szalagok nem tudnak megnyúlni, inkább megszakadoznak, de azt is csak általában egy erőteljesebb elmozdulásra!Írj légyszi még erről a kiugrásról...
Fájdalommal jár? Mindkét térdedet érinti? Hány éves vagy?
Nem tudom,talán oldalra.
És ha nem mozdulok akkor nem érzem,de amint megmozdítom akkor fáj.És ki kell nyujtanom a lábam,hogy visszaugorjon.
És mindig csak a jobb térdemmel történik.17 éves vagyok
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!