Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mennyire hatásos a Colonix...

Mennyire hatásos a Colonix tisztító kúra?

Figyelt kérdés
Aki használta, kérem írja le saját tapasztalatát!!!! Köszönöm
2012. aug. 1. 14:46
 1/7 anonim ***** válasza:
Jól megfo.at az biztos!
2012. aug. 1. 14:52
 2/7 anonim ***** válasza:
Hatásos, nagyon jó. Nem kell tőle rohanni a wc-re, nem ér kellemetlenség vele. Mi már évek óta alkalmazzuk néha. És jól kitisztít.
2012. aug. 1. 14:58
 3/7 A kérdező kommentje:
És tényleg olyan sok csúnyaság távozik??? Hogyan kell alkalmazni, elolvastam ezt azt róla, de pontosan nem írja!:(
2012. aug. 1. 15:26
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom, ki mennyire fertőzött, belőlem azért nem távozott állatkert. Inkább az évtizedek alatt feltapadt őskövület. Volt 1-2 érdekes alien-szerű is, de azért nálam szerencsére nem olyan mint a képeken. Viszont a játszótéri homokot két pofára evő kisfiam a gyerek variációtól szépen megszabadult pár àllatkától - neki meg őskövületei nincsenek még ugye. Egyszóval, hatásos volt.
2012. aug. 1. 22:44
 5/7 anonim ***** válasza:
Ja, írja a pontos alkalmazást, kellett kapnod füzetecskét amiben benne van, de a honlapjukon is fenn van, nézd meg.
2012. aug. 1. 22:45
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod!! Még nem rendeltem meg, de mindenképp ki fogom próbálni! Csak előtte tudni akartam, hogy hatásos-e?!
2012. aug. 2. 12:24
 7/7 anonim válasza:

Én nemrég kezdtem el, 12napja férjemmel együtt a kúrát, és eddig nálunk hatásos.

Bizony a bélben lerakódott és összetapadt - alien kinézetű cucc jön belőlünk is. De ez nem féreg, vagy giliszta, ez a bélfalra tapadt évek óta összegyűlt lerakódás. Ettől csak jó megszabadulni.

Én amit észrevettem: sokkal több energiám van, és a napi 4-5 kávé helyett tegnap pl 1-et ittam, és még attól is erős szívdobogásom volt, ugyhogy ma már nem is iszok. :)

A hasam megy lefele. Nem vagyok kövér, de hasam az van, és napról napra megy le, és napról napra könnyebbnek érzem magam. Fogytam is 2kg-ot. :)

Nekem nem volt gondolm a wc-re járással, és ettől a szertől sem kell drasztikus hasmenésre számítani. Nem lesz kellemetlen helyzet, ugyanúgy mint régen, minden reggel a wc-n kezdem a napot. Egy nap egyszer, szóval nem az egész nap a wc-re járással tellik.

Te miket tapasztalsz? elkezdted?

2012. aug. 10. 07:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!