Gyomortükrözés után meddig nem lehet enni?
Először kapsz lidocain sprayt a torkodba, szinte másodpercek alatt hat. Aztán kapsz a szádba egy henger alakú műanyagot, azért hogy ne tudd elharapni a műszert. Le kell feküdnöd a baloldaladra és amikor bedugják a csövet nyelni egyet, hogy könnyebben elinduljon lefelé. Aztán már csak türelmesnek kell lenni. Nekem nem fájt a vizsgálat, csak "öklődtem": nem adtam ki hangokat, csak tök erősen összerándultam időnként. Nekem egészen a vékonybelemig lementek, na ott nagyon furcsa érzés volt érezni, hogy valami mozog bent :S Rendesen megijedtem, pedig tudtam, hogy mi az. A gyomromban nem éreztem egyáltalán pedig fújtak be levegőt is rendesen. Amikor pedig elkezdték kifelé szedni az valami nagyon felszabadító érzés volt :) Egész talán 3 percet vett el az életemből. Utána addig nem lehet enni, amíg tart az érzéstelenítő hatása, mert akkor félrenyelhetsz. Nem kell félni, nem olyan vészes, mint amelyinnek hangzik.
22/L
köszi a válaszokat! és akk kb. még 1órán át hat az érzéstelenítő?
a nyálamat nem fogom félrenyelni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!