Tényleg nem tudok semmit sem tenni?
Néha előfordul hogy olyan szinten begyullad a fülem,hogy fel kell szúrni vagy kezelésre kell járni.
Most még nem fáj pokolian, de érzem kezd begyulladni. A meleg só erre nem jó. Ebben az esetben fül cseppre lenne szükség. Elmentem a patikába, hogy vegyek fülcseppet. A patikus csaj mondta hogy nem kapható fülcsepp, ha fáj vegyek be fájdalomcsillapítót.
Elmentem több patikába ami a városunkban van,és mindenhol a fájdalom csillapítót ajánlották. Oké,beveszem,de a fülgyulladásom nem fog meggyógyulni magától,és idővel rosszabb lesz. Tegnap elmentem a dokihoz időpontot kérni. Augusztus végére kaptam időpontot. A kórházba is bementünk,de orvosi beutaló nélkül nem tudnak foglalkozni velem.. Komolyan azt hittem felrobbanok az idegtől. Meg akarom előzni,hogy jobban begyulladjon,hogy ne kelljen kaparnom a falat a fájdalomtól,de senki nem fogad.
Lassan már ott tartunk,hogy orvosi diplomát letegyem,hogy kezeltessem magam??
Csak megjegyzem,hogy ez Angliában van így.. Otthon sokkal könnyebb volt egy ilyen betegséget elintézni.
Szia!
Nekem műtötték a füleimet,közép fül gyulladásom volt és elszúrták a dobhártyám,aminek következtében majd nem megsüketültem! Nagyon sokat fájt a fülem!
Nekem az étolaj segített! Belecseppentettem egy pár cseppet és bedugtam vatával és meleg sóra tettem a fülemet***!!
Illetve mindig be dugtam az egyik fülemet! Könnyen huzatot kapott és utána megint fájt!
Remélem segítettem valamit !!
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!