Lehet bajom abból, ha holnap csak ebédelek mellette pedig csak vizet iszom? Úgy értem, ez káros? Mellette tornáznék is, ezt hetente 1x megcsinálnám, mellette sokat mozognék és figyelnék az étkezésre.
Figyelt kérdés
Nem akarom sokáig csinálni ezt,csak kb. 1hónapig!2009. júl. 17. 15:49
1/4 anonim válasza:
Nem értem egészen pontosan... 1 hónapig csak ebédelni szeretnél? ha koplalnak a sejtjeid, akkor nagyobb kárt teszel benne, mint azzal ha eszel. Enni kell rendesen, nem éheztetni magad. Attól még le fogsz fogyni(én is lefogytam, anélkül hogy éheztem volna) Egyébként meg fenáll a veszélye hogy ebben a melegben rosszul leszel, ha nem eszel rendesen, vagy leesik a vércukrod, szédelegsz, gyenge leszel.
2/4 anonim válasza:
ja, bocsi. szal heti 1szer. hát, belefér. de óvatosan. ne legyél rosszul. ha szédelegni kezdesz, akkor vegyél magadhoz egy kis szénhidrátot.
3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ!
Úgy gondoltam,hogy 6nap eszek rendesen,5x kevesebbet,sok zöldséggel gyümölccsel,és egy nap csak ebédelek mellette sok vizet iszok,és tornázok(hetente 5x.)
Szeretnék picit fogyni,de nekem a fogyókúra nem ajánlott,meg nem is tudom rendesen betartani,mert ami van azt kell ennem ugyebár.
2009. júl. 17. 15:58
4/4 anonim válasza:
Hát, fogyókúra híve én sem vagyok. Ha okosan csinálod, akkor úgy fogysz le hogy észre sem veszed szinte. Én egyébként tavaly fogytam 10 kg-ot. Úgy hogy egyáltalán nem éheztem, és semmi csodabogyót nem szedtem. (1. válaszoló, meg 2.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!