A fejemen már hónapok óta pattanásfélék vannak. A bőrdoki azt mondta, hogy azért vannak mert az arcomon is vannak. Kb.2 hónapja mondta ezt és azóta kenem kenőccsel az arcom és teljesen pattanás mentes, de a fejemen megmaradtak?
Figyelt kérdés
Ha kinyomom akkor pattan egyet és olyan mint a pattanás. Van, hogy elkaparom és besebesedik. Nagyon idegesítő és kellemetlen mert sokszor piros is a fejbőrőm és látják. Rövid a hajam, még befülledni se tud. 2 naponta mosom, mert eléggé bezsírosodik. Mi lehet ez? Mit lehet ellene tenni? Van másnak is ilyen?2012. júl. 30. 18:53
1/2 krisztian123456 válasza:
szia mien kenoccsel ented az arcodat? nekem is van olyasmifelem ha kinyomom akk olyan mint a pattanas es ha elkaparom akkor pedig mintha kiutes lenne igaznekem mar 1 eve van ilyenem mond meg hogy mien kenoccsel kented es en akkor tudok segiteni de igy elore enszerintem neked hamar nincs meg a bok csak a helye latszik akk aknesollal probal meg itt romaniaban en 10lejert vettem es egy idore hasznalt vagy azt is csinahatod hogy veszel a boltbol mentolos kenocsot ami nagyon mentolos es husit es avval kend be naponta egyszer nekem segitett a mentoloskenocs de vigyazz ne tegyel sokat az arcodra ok mert nagyon rossz en kicsiket tettem de ugy ereztem h marja ki az arcomat rossz volt 3hetig kentem es mar cs egy kicsi van de elfogyott
2/2 A kérdező kommentje:
az arcomon elmúltak a pattanások ott nincs gond, a fejemen van, a hajam alatt! :)
2012. júl. 31. 12:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!