Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Hova menjek?

Mit csináljak? Hova menjek?

Figyelt kérdés
Nyelési nehézségem van 1,5 hónapja.Decemberben voltam gégészeten azzal a problémával hogy kattog a gégém.Megnézték megröntgenezték nem találtak semmit.Most júniusban matek órán dolgozatot írtam ezen múlt a bukásom is.Végig izgultam az egészet és 2. órában feküdtem a padon és nyelni akartam de nem tudtam mintha össze záródott volna a gégém.Pánik roham kapott el is folyt rólam a víz és dobogott a szívem erősen.Ez 1,5 hónapja tart voltam 2x pszichologusnál de nem lett jobb.Rengeteget vagyok ideges a legkisebb dolgon is halálosan fel tudom húzni magamat és tippmixezek minden nap ahol szintén minden nap csak vesztek és ott is felidegesítem magamat nagyon.Egyik nap úgyéreztem hogy meg akadt az ennivaló vagy feltapadt a gégémre és szintén bepánikoltam.2 napja ugyan így jártam és annyira megijedtem hogy csak folyós ételeket eszek.Ma viszont a levesnél azt éreztem hogy jobb oldalt valami van a gégémnél és borzasztó pánik kapott el.Úgy éreztem hogy meghalok és alig bírtam lenyugtatni magamat.Most semmi nem merek enni.Szinte egész nyáron itthon ülök talán ha 15 napot összesen ha elmentem valahova 4-5 órára.Nincsenek barátaim szinte senkivel nem beszélek csak itthon ülök.Félek elmenni orvoshoz megint mert ha kiderül hogy van valami bajom biztos hogy megfulladok magamtól percek alatt.Hozzá teszem hogy éjszaka nagyon jól alszok és fekve valamennyivel könyebben tudok nyelni.Mitől lehet ez? 17f
2012. júl. 30. 18:09
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!