Hogy bírjátok ezt a hőséget? Valami bevált praktika, hogy ne érezzétek ilyen rosszul magatokat?
Figyelt kérdés
14éves vagyok,általában bírom a meleget,de az a rekkenő hőség már nem olyan jó a számomra...Olyan melegem van,hogy azt elmondani se lehet...de nem tudom mit tehetnék ellene,azon kívül,hogy többször zuhanyozok egy nap és megy a ventilátor...:S
Valami tipp?
14/L
2009. júl. 17. 13:46
1/9 anonim válasza:
otthon lesötétíteni, mert akkor nem tud ÚGY felmelegedni a lakás, pihenni, olvasni, stranolni...kb. ennyit tudok neked mondani.
2/9 anonim válasza:
Sokat és szívesen túlórázok, mert a munkahelyen van légkondi :D
3/9 A kérdező kommentje:
aha,hát én kb. 10-kor besötétítek és 7körül húzom fel a redőnyöket.Reggel gyorsan kiszellőztetek,de így is 27fok van a lakásban...:S
2009. júl. 17. 13:53
4/9 anonim válasza:
Én csak ventilátort használok és besötétítek. Meg persze egész nap tárva-nyitva minden ablak. Annyit csinálj meg, hogy nézzed, hogy melyik napszakban hogyan süti az ablakot a nap és azokat ne nyisd akkor ki annyira. Ha elvonult onnan a nap akkor tárd ki újra ;)
5/9 A kérdező kommentje:
nap közben sosincs nyitva ablak...csak bejönne az a 36fok ami kint van...elég nekem az a 27fok is...
2009. júl. 17. 13:56
6/9 anonim válasza:
Nálam a szobában 32 fok van.. és ventillátorom sincs.
Az a rossz, hogy déltől estig ide süt a nap, és halálosan felmelegíti a lakást. Így annyit tehetek, hogy lehúzom tökig a redőnyöket és becsukom az ablakokat.
De hát ez se valami jó, hogy nem jár a levegő, plusz a sötét szoba (a növényeknek is kéne fény mellesleg).
Szóval én is csak szenvedni tudok, tusolgatni és legyezni magam:)
7/9 anonim válasza:
sziasztok egyetek meleg leveseket lehet hülyeségnek hangzik de be szokott válni ...
8/9 anonim válasza:
Nekem az jön be ha az ablak ilyenkor be van már zárva...most is szinte hideg a lábfejem, csukott ablak, lehuzott redőny mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!