Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Az anyajegyeket le szabad...

Az anyajegyeket le szabad vetetni?

Figyelt kérdés
A hátamon van egy anyajegy, valószínű megvakartam, most érdes és egy kicsit ki van dudorodva, azelőtt sima volt. Apám rákban halt meg, őneki is így kezdődött. Állítólag nem szabad megbolygatni, mert abból csak rossz sülhet ki. Már a napra sem merek kimenni, attól tartok valami bajom lesz. Már kértem időpontot a bőrgyógyászatra, de nagyon tartok tőle, hogy valami rosszindulatú dolog van mögötte.
2009. júl. 17. 10:56
 1/2 anonim ***** válasza:

szia!

ha az anyajegy fekete és változtatja a helyét az már rákos,ha még csak fekete irány a bőrgyógyász.jobb félni mint megijedni.amúgy ha kikaptad és megduzzadt akkor azt vetesd le,úgy tudom az nem veszélyes.amúgy persze le lehet vetetni.nekem is le vettek 2-őt.

2009. júl. 17. 11:06
 2/2 anonim ***** válasza:
le szabad vetetni, sőt ajánlott is azokat, amik veszélyeztetettek, de csakúgy lekapdosni az összeset, mert nemteci9k, nincsjóhelyen, stb, az nemajánlott.
2009. júl. 17. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!