Elkezdett fájni a térdem, mit csináljak?
Ez jó kérdés.. Hasonló cipőben járok, csak én 21 éves vagyok. Nálam kb egy éve kezdődött, eleinte csak ritkán, durvább megerőltetéstől fájt, főleg a bal térdem, majd mostanában már minden lazább futásnál is érzem.
Rendeltem kollagén kapszulát (nem azt a szépészeti fajtát, amit a dmben lehet kapni), hanem olyat, akit sportolóknak javasolnak. Ez elvileg segít megóvni az izületeket, porcokat, izmokat (egyéb más jótékony hatásai mellett). Hát, meglátom, h segít -e, ha érdekel, írok majd tapasztalatokat.
Lehet, h okosabb lett volna orvoshoz menni, de abból kiindulva, h anyukám izületi problémáira megoldásként fizikoterápiát javasoltak, ami semmit az ég világon nem használt, nem igazán akartam az időmet ilyesmivel húzni. Igaz, anyukám gondjai a korából is fakadnak. De nekem tényleg nincs időm kivizsgálásokra és kezelésekre járni....
oké, köszi
Érdekelne a tapasztalataid majd. És tudsz dobni 1 linket a termékről?
Ezt rendeltem meg. Én napi két kapszulát tervezek szedni, az is 1300 mg kollagént jelent, ami elvileg fedezi a napi szükségletet.. Így 3 hónapig lesz elég ez az adag.
Hát, én reménykedem, h segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!