Melyik a legdrágább gyógyszer, amit ismersz?
Figyelt kérdés
Amiket láttam 10E körül azok anesztetikumok, ill a metadon, az 11E körül volt. Van ennél drágább is? Pusztán kíváncsiságból.2012. júl. 26. 21:19
1/12 anonim válasza:
Vannak gyógyszerek több százezerért is. De a 10 ezres gyógyszer nem kirívóan magas ár.
2/12 A kérdező kommentje:
és a nevét nem tudod? én eddig csak 10E ftossal találkoztam
2012. júl. 26. 21:30
3/12 anonim válasza:
nem tudom, nem érint. De a rákgyógyszerek pl nagyon drágák.
4/12 anonim válasza:
5/12 A kérdező kommentje:
köszi ^.^
2012. júl. 26. 21:50
6/12 anonim válasza:
szép kis lista...
nem ennyire durvák, de az autoimmunra (pl SM, Lupus stb) szedett szereket itthon is sokan szedik pl
ezeknek egy havi adagja kb 100-250 ezer között van, és évekig kell használni sajnos:(
7/12 anonim válasza:
-Actylise: porampulla+oldószer - 131.145 Ft/ampulla. Ha valakinek tüdőembóliája van, 2 ampullával szoktunk beadni.
-Xigris: 280.481 Ft/ampulla - szepszis által okozott apró rögösödések ellen használatos, testsúlykilogrammra van kiszámolva a dózisa, gyógyszerpumpán kell folyamatosan adagolni, 1 adag elkészítéséhez 3 ampulla kell.
Ill. a vénás gombaellenes szerek szoktak nagyon drágák lenni. Na meg a vérkészítmények (főleg a szűrt, irradiáltak). Meg nyilván a kemoterápiás szerek.
8/12 anonim válasza:
Az alkohol... az az életedbe is kerülhet;)
9/12 anonim válasza:
Mamának van a leukémiájára gyógyszer! Egy szem 20ezer, a havi adag 600ezer !
10/12 A kérdező kommentje:
Utolsó: az nagyon durva. gondolom ezeket az állambácsi nem támogatja.
2012. júl. 27. 08:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!